Bankovní půjčky, které dozajista zaujmou

Současný trh je doslova přesycen bankovními a nebankovními úvěry. Pokud dáváte přednost prvnímu jmenovanému, jistě nám dáte za pravdu, že vyznat se v přemíře nabídek je mnohdy hodně těžké. Každá banka nabízí půjčku a v mnoha případech i v několika modifikacích. Abychom vám ušetřili práci při hledání výhodného úvěru, seznámíme vás se dvěma nejoblíbenějšími.

Česká spořitelna a Komerční banka

První z nich bude Česká spořitelna, respektive její půjčka. Tento bankovní produkt je poskytován bez zajištění a prokázání účelu. Získat můžete částku až milion korun a ta nejnižší suma začíná už od 2 000 Kč. Příjemná je možnost odstoupení od smlouvy do třiceti dnů i absence jakýchkoliv poplatků. Dokonce můžete snižovat a zvyšovat velikost měsíční splátky během splácení.

Druhou zmiňovanou půjčku nabízí Komerční banka, jež se mimo jiné zaměřuje také na konsolidaci úvěrů, kontokorentů a kreditních karet. Půjčit si můžete částku až 2,5 milionu korun, kterou je možné využít v podstatě na cokoliv. Když k tomu připočtete bezplatné předčasné uhrazení finančního závazku nebo úrokovou sazbu od 3,8 %, jde o velice zajímavé řešení.

Najděte si svou vysněnou půjčku

Pokud vás zajímají i další půjčky kromě dvou zmíněných, pak se do jejich hledání pusťte tou nejsnazší a nejpraktičtější cestou. A to tak, že využijete srovnávacích portálů na internetu. Nemusíte navštěvovat jednu banku za druhou, ale vsadíte na porovnání na jednom místě. Bankovní půjčka pak bude snadno dohledatelná, protože ji obratem získáte na základě vámi zadaných kritérií. Pomocným nástrojem se vám v tomto směru stane online projekt pujcka-dnes.cz.

Přestaňte bojovat s nedostatkem finančních prostředků a když je potřebujete, tak o ně jednoduše požádejte. Pokud to bude na těch správných místech, čekají vás zajímavé splátkové podmínky se vším všudy.

Tomáš Výborný

Tomáš Výborný

Redaktor Ing. Tomáš Výborný - věk 38 let. Copywriter na volné noze se specializací na aktuální články v kategoriích jako finance, podnikání a bydlení.