Delmart investoval. Rozhodl se založit internetový obchod

Milujete saláty? Pak jistě znáte známou restauraci, v níž mimochodem prodávají i skvělé zdravé suroviny a potraviny, Delmart. Tato prodejna se nenachází na každém rohu, v Praze se nachází jenom dvě či pět pobočky této dokonalé restaurace, do níž chodí dnes a denně mnoho milovníků zdravého stravování. Jelikož se během čtyř let, co tento prémiový supermarket funguje, stal tak oblíbeným, rozhodl se, že založí i svůj internetový obchod.

Jak jsme zmínili, prémiový supermarket Delmart funguje na trhu zhruba čtyři roky. Za tu dobu se rozrostl poměrně dost, přesto je po něm na mnohých místech sháňka. Jelikož samotný podnik ví, že se tak rychle nerozjede a nerozšíří, vedení se rozhodlo spustit internetový obchod, v němž by se prodávaly potraviny a suroviny běžně dostupné v kamenných prodejnách.

Nespouští svůj vlastní e-shop

Tedy abychom byli přesní – svůj sortiment nebude nabízet na svém soukromém internetovém obchodu, ale bude ho nabízet někde jinde, a to v online supermarketu Kosik.cz, který je dnes taky velice oblíbený. Jestli patříte k lidem, kteří neradi ztrácí čas v obchodech s potravinami a pokud taky často spěcháte domů, kromě skvělých produktů Kosiku si budete moct koupit i vynikající produkty společnosti Delmart.

Jaký bude konkrétní sortiment?

Co se týče konkrétního sortimentu, Delmart na Kosik.cz nabízí především čerstvé trvanlivé výrobky, k nimž se řadí především sýry, uzeniny nebo taky různé delikatesy. V nabídce najdeme i víno, které je v Delmartu velice oblíbené, dále taky sladké nebo slané pochutiny.

Co je to Delmart?

Jak jsme zmínili na začátku, jedná se o prémiový supermarket, v němž se nabízí i čerstvé saláty, které si můžete namíchat podle své chuti. Delmart je synonymem zdravých a kvalitních potravin, které jsou v perfektním složení a mají férovou cenu. Nečekejte nic předraženého.

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.