Franchising jakožto největší podnikatelská příležitost

Podnikatelé mají v současné době snad nejsnazší rozjezdy v podnikání. Dříve se muselo začít naprosto od začátku, musel se vymyslet název podniku, muselo se investovat do reklamy, která byla klíčová při získávání klientů. Nyní mohou začínající podnikatelé využít takzvané franchisingu a podnikání je tak mnohem snazší a jednodušší.

Franchising je podnikání na základě licenčních smluv. Stačí si tedy odkoupit od firmy licenční smlouvu, na základě které je možné otevřít si pobočku firmy, která už má na trhu své místo, která už má své stálé klienty a která se už dostala do podvědomí lidí. Díky franchisingu se tedy mohou na trh dostat lidé, kteří by se na trh nedostali se svým konceptem nebo kteří by se svým konceptem brzy zkrachovali.

Možná se ptáte, proč mnohé firmy na základě franchisingu podnikají. Důvod je takový, že se rychle rozrostou i do koutů, kam se by dostaly s vlastní pomocí jen stěží.

Hledáte svou podnikatelskou příležitost?

Pokud patříte k lidem, kteří v současné době také hledají svou podnikatelskou příležitost, máme jeden tip. Jelikož je na trhu tolik franšízových konceptů a výběr jednoho jediného konceptu by dal zabrat, doporučujeme vám firmu Extéria Market.

Firma Extéria působí na trhu už od roku 2011 a za dobu působení na trhu se stala přední společností na trhu poskytující poradenství v oblasti BOZP a PO. V současné době se pyšní tisícovkami spokojených klientů, dokonce se jí daří natolik,  že se rozrostla až na Slovensko.

Proč podnikat s Extéria Market?

Důvodů, proč podnikat právě s franšízou Extéria Market, je mnoho. K hlavním důvodům patří zejména to, že KNOW-HOW společnosti je víc než lákavé. Osvědčený a ověřený franšízový koncept se zaslouží o to, že už do jednoho roku můžete mít i sto tisíc korun měsíčně! A to je, panečku, velice lákavá nabídka.

Tomáš Výborný

Tomáš Výborný

Redaktor Ing. Tomáš Výborný - věk 38 let. Copywriter na volné noze se specializací na aktuální články v kategoriích jako finance, podnikání a bydlení.