Internet jako forma přivýdělku? Jde to

Už jste zvažovali, že byste si našli druhé zaměstnání, protože o peníze je nyní zkrátka nouze? V případě, že si chcete přivydělat, nemusíte si hned brát druhé zaměstnání, stačí, když si každý den usednete k počítači a budete chvilku pátrat po přivýdělcích z domova. Samozřejmě než se do něčeho pustíte, musíte se dobře informovat o tom, jestli se nejedná jen o takzvanou pyramidovou hru, tedy jestli jen nedáte peníze někomu, který se vám posléze neozve. V případě, že však všechno nasvědčuje tomu, že to bude skvělá spolupráce s druhou stranu, pokud nemusíte nikam posílat žádné peníze, pusťte se do práce.  

Přivýdělků je na internetu opravdu mnoho. Je jen na vás, pro jakou formu přivýdělku se rozhodnete. V případě, že se rozhodnete po příchodu ze zaměstnání usednout k počítači a přivydělat si něco málo do svého rodinného rozpočtu, máme pro vás několik tipů na solidní přivýdělky.  

Vyplňujte dotazníky 

I když budete sdílet své osobní údaje, dotazníky jsou skvělou formou přivýdělku. Samozřejmě ne vždy se budete hodit do skupiny, kterou potřebují firmy vyslechnout. To však neznamená, že když se nebudete hodit do jednoho dotazníku, nebudete se hodit ani do jiných. Právě naopak – dnes dotazníky vysílá do světa nejedna firma. Dělá tímto způsobem analýzu a průzkum trhu, někdy bude potřeba právě váš názor.  

Obvykle se vyplnění dotazníků platí několika desítkami korun, ale jeden delší dotazník se může dostat i do výše několika stovek korun. Výdělky se obvykle vyplácí po dosažení určité částky, která vám posléze připutuje na účet.  

Plnění obálek 

Plnění obálek je velmi atraktivní způsob přivýdělku, ovšem buďte u tohoto přivýdělku opatrní. Ne všichni totiž jsou féroví, někteří chtějí po vás peníze, než pošlou potřebné materiály, a to už je bohužel upozorňující signál na to, že do spolupráce nemáte chodit. Pokud se ale poštěstí a najdete firmu, která po vás nechce žádné platby předem, není nutné váhat. 

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.