Nebojte se investovat do netradičních reklamních předmětů

Do reklamních předmětů by měla investovat každá společnost. Je to reklama, bez které se firmy neobejdou. V současné době jsou reklamní předměty bohužel podceňovány, protože si lidé myslí, že už nejsou tak dobrou reklamou jako kdysi. To je však omyl. Nespoléhejte se jen na internetové reklamy, jež se rychle přehlédnou. Raději investujte do reklamních předmětů. Pokud si je necháte vyrobit v praktické podobě, ocení je každý obdarovaný.

Reklamní předměty si můžete nechat vyrobit v různé podobě. Jestliže máte stavební společnost, nechte své logo potisknout na metry nebo na kapesní nože. Jestliže jste majitelem baru či hospody, nejlepším reklamním předmětem jsou zapalovače.

Pokud toužíte po netradičních podobách, kterou jen tak někdo nemá, nechte se inspirovat našimi tipy.

Antistresový míček

Už jste slyšeli o antistresovém míčku? Je to míček, který mačkáte v době, kdy jste ve stresu. Díky tomu, že svůj vztek přenášíte do jiného předmětu, se ho postupně zbavujete. Mnoho lidí se na antistresovém míčku stalo závislým. Vy si na tento předmět můžete nechat potisknout vaše logo. Je jen na vás, v jaké barvě míčky budou.

Puzzle

Pokud milujete puzzle, můžete si na něj nechat potisknout i vaše logo. Puzzle jsou skvělou aktivitou, při které se zabaví celá rodina. Je to aktivita, která nevyžaduje přemýšlení, naopak je to velice odpočinková záležitost, kterou nejde nemilovat.

Nafukovací balonky

Oslavy se konají dnes a denně. Jestli v blízké době ve vašem podniku pořádáte nějakou party či večírek, nezapomeňte na balonky. Nafukovací balonky jsou součástí každé pořádné akce, nesmí na ní rozhodně chybět. A abyste neměli všední balonky, jaké má kdekdo, nechte si na ně potisknout vaše logo.

Balonky si můžete ponechat jen na firemní akce nebo je můžete věnovat na nějakou událost. V tom případě budou balonky nejen chodící, ale při upuštění i létající reklamou.

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.