Vydělávání kryptoměn nebylo jednodušší. Vznikla nová služba

O kryptoměnách se říká, že je to jedna velká bublina, která zanedlouho praskne. Ať už si o této virtuální měně myslíte cokoliv, mnozí lidé díky ní skutečně vydělali slušné peníze. I když se v současné době této kryptoměně nedaří, i když zažívá své krušné časy, je nutné podotknout, že i přesto se stále rozjíždí služby a webové stránky, které chtějí všem těm, kteří ještě nerozumí tomuto kryptoměnovému světu, pomoct. Jedna služba pochází i od tvůrců známé platformy pro hlídání dětí.

Pokud máte dítě, určitě jste ho v minulosti potřebovali pohlídat. Jelikož nikdo z vašich blízkých nebyl k dispozici, rozhodli jste se podívat se na internetový portál Hlidacky.cz, což je platforma pro hlídání dětí, která se stala fenoménem. V současné době jsou Hlidacky.cz odsunuty na druhou kolej, protože tvůrci se rozhodli spustit zcela jinou službu, která by vydělávala kryptoměnu.

Jedná se o mobilní aplikaci Fragmetns

Jelikož světu kryptoměn málokdo rozumí, tvůrci platformy pro hlídání dětí se rozhodli, že vymyslí aplikaci, díky které bude moct vydělávat kryptoměnu vážně každý. Po dlouhém přemýšlení došli k závěru, že lidé nejvíce milují hry. Proto se rozhodli založit mobilní aplikaci zvanou Fragments, což je velice zajímavá aplikace, v níž uživatelé plní úkoly. Když úkoly rozluští, získají kryptoměnu. Dá se kryptoměna vydělávat snadněji?

Aplikace už má svého partnera

Už od počátku bylo jasné, že se jedná o projekt, který má budoucnost. Proto se nemůžeme divit tomu, že už nyní má začínající aplikace své partnery. Jedním z partnerů je i oblíbená aplikace Damejidlo,cz, kterou využívají všichni ti, kteří nemají chuť, čas či možnost zajít si do vyhlášené restaurace nebo fastfoodu.

Jedná se o nejjednodušší způsob

Jelikož jsou kryptoměny i přes svůj aktuální stav stále populární, lidé vymýšlí mnoho způsobů, jak je mohou vydělat. Tím nejjednodušším způsobem je nyní právě aplikace Fragments, kterou pochopí i naprostý laik ve světě kryptoměn.

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.