Systém, díky kterému zbohatnete v loterii. V mnohých zemích je zakázaný

Kdo by nechtěl vyhrát v loterii! Ten, kdo v loterii nevyhrál, chce vyhrát, protože je toho názoru, že se mu život otočí o sto osmdesát stupňů. Ten, kdo už vyhrál, by nejradši v době, kdy vyhrál, loterii roztrhal a žil svůj prostý život. Život se zkrátka dělí na život před výhrou v loterii a po výhře v loterii. Mnozí si myslí, že výhra v loterii je jen otázkou štěstí nebo náhody, někdo spoléhá na šťastnou ruku, ale jiní vědí, že existuje systém, který pomůže vyhrát. Systém znal například matematik, který vyhrál v loterii až čtrnáctkrát.

Šance je sice mizivá, že vyhrajete v loterii, ale je tu jistá šance. Musíte to neustále zkoušet, jen tak se může poštěstit. Štěstí se musí jít naproti, nepadá z nebes. I rumunský matematik Stefan Mandela je toho názoru, že se musí jít štěstí naproti. Proto se rozhodl vymyslet systém, díky kterému se v loterii snadno vyhraje.

Podle něj je výhra v loterii jen hra s čísly. A člověku, který se výhrami v loterii živí, se jistě může věřit. Vyhrál v loterii čtrnáctkrát, dokonce jeho systém v mnoha zemích zakázali.

Jak vyhrát v loterii?

Co je podmínkou úspěchu, jak v loterii jednoznačně vyhrát? Podle všeho je podmínka to, že se tikety musí tisknout doma. Sice to dnes v mnoha případech není možné, ale stále je povolené vzít si tikety s sebou domů a vyplnit ho doma.

Pokud máte dostatek loterijních sázenek, musíte si spočítat maximální počet kombinací. Poté najděte loterii, kde je jackpot až tří nebo vícenásobně vyšší než původní nemalý vklad a vsaďte si na každou kombinaci. Po potvrzení v obchodě jen vyčkáváte na výhru.

Nebuďte na to sami

Samozřejmě i zde platí, že na to nemusíte být sami. Sežeňte si investory, kteří do této hry s čísly půjdou s vámi. Počáteční investice skutečně není malá, proto jim nabídněte slušný přivýdělek, až vyhrajete.

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.