Podnikatelé, nezapomínejte na povinné BOZP a PO

Ať už jste velkým podnikatelem, drobným živnostníkem nebo jste majitelem rozrostlé firmy, musíte mít vyřízenou bezpečnost práce a požární ochranu. Právě BOZP a PO jsou zákonné povinnosti, na jejichž nevyřešení můžete doplatit. Kdyby ve chvíli, kdy stále nemáte BOZP a PO vyřešené, zaklepala na dveře podniku neohlášená kontrola ze státní správy, byl by malér na světě, byla by vám totiž udělena pokuta sahající ne do tisíců korun, ale do statisíců, případně do milionů korun. A za to nevyřešení BOZP a PO rozhodně nestojí.

Pokud patříte do skupiny čtyřiceti procent podnikatelů, kteří nemají ani zdání o tom, co je to BOZP a PO, pokud nemáte čas na řešení těchto oblastí či těmto oblastem nerozumíte, doporučujeme se obrátit na odborníky, kteří se o bezpečnost práce a požární ochranu postarají.

Využijte ročního balíčku služeb BOZP a PO Klídek

Už jste slyšeli o ročním balíčku služeb Klídek? Jedná se o balíček služeb BOZP a PO, který nabízí firma Extéria. Název je poměrně trefný, opravdu díky balíčku Klídek budete v klidu. Nebudete se muset bát příchodu kontroly ze státní správy, jelikož budete mít vše vyřešené a dle zákona.

Roční balíček služeb BOZP a PO zahrnuje starost o vše, co se s bezpečností práce a požární ochranou pojí. Nebudete se muset starat o dokumentaci BOZP, ani o školení či pravidelné kontroly, které také spadají do věcí, na které se nesmí zapomenout.

Nízké ceny, zastoupení v době potřeby

Roční balíček Klídek je velmi levný. Lze dokonce říct, že se jedná o nejvýhodnější balíček služeb BOZP a PO na trhu. Cena je skutečně nejlepší a bezkonkurenční, v žádném případě však nemá nízká cena dopad na kvalitu poskytovaných služeb. Pozitivní také je, že firma Extéria nikdy nechce nic navíc. I když se třeba najede více kilometrů nebo technik stráví u vás ve firmě více času, nikdy nic navíc neplatíte.

Roční balíček služeb BOZP a PO nazvaný Klídek lze objednat online, a to na bezpecnepodnikani.cz.

Tomáš Výborný

Tomáš Výborný

Redaktor Ing. Tomáš Výborný - věk 38 let. Copywriter na volné noze se specializací na aktuální články v kategoriích jako finance, podnikání a bydlení.