Expanze a inovace: Rusňákova skupina DRFG má ambiciózní a mezinárodní strategii pro rozvoj do roku 2030

Poslední lednový den roku 2024 se pro DRFG Investment Group nesl ve znamení velkolepé konference. Na akci s názvem FOCUS 24 se setkalo přes 250 lidí zcelé Rusňákovy skupiny, aby společně hovořili o vizi, strategii i akčních krocích, které pomohou naplnit ambiciózní kroky celé skupiny ve všech třech hlavních pilířích podnikání.

FOCUS 24: Konference DRFG a výhledy do budoucna

Konference otevřela důležité téma rozšiřování aktivit Rusňákovy skupiny i konkrétní kroky, které k nim neodmyslitelně vedou.

 

Co je pro jejich dosažení nezbytně nutné? To vysvětlit Roman Řezníček, generální ředitel skupiny DRFG. „Je možné mít vize a plány, pokud ale kolem sebe nemáte tým šikovných, ambiciózních a kreativních lidí, nikdy je nelze naplnit. A tak jsem opravdu hrdý na to, kolik takových kolegů a talentů mezi námi máme,“ řekl Roman Řezníček.

 

Celá akce se konala v designových prostorách za doprovodu výjimečného cateringu hotelu Passage v Brně. Informacemi nabitá konference byla na samotný závěr ukončena společným večírkem.

 

6 zemí a 3 strategické pilíře jejich podnikání – nemovitosti, komunikace, finanční služby, přes 1500 zaměstnanců a spolupracovníků po celém světě. To je pár ukazatelů, na které je skupina DRFG právem hrdá. A to je podle ní teprve začátek.

Aktuální projekty Rusňákovy skupiny

V roce 2023 zahájila skupina DRFG projektové práce na 3 velkých vícefunkčních projektech – Smetanka Park v Olomouci, Ister Tower v Bratislavě a rezidenční areál Tři Dvory u Brna.

 

V obci Dříteč, mezi městy Pardubice a Hradec Králové, buduje v rámci projektu Green Resort Kunětická Hora 18 rodinných domů. V první polovině tohoto roku pak bude dokončovat apartmány Green Mladá Boleslav.

 

Velké finále má nyní za sebou vůbec první developerský projekt Rusňákovy skupiny DRFG na poli rezidenčního bydlení. Rezidence Spojovací v pražských Vysočanech je zkolaudovaná! Nyní již probíhá předávání prvních jednotek novým majitelům.

 

Autor: Michal Pecka

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.