O nás

V roce 2017 se tři přátelé, Tomáš, Radek a Hana, rozhodli založit online magazín, který by se zaměřil na investování, ekonomiku a podnikání. Tomáš je zkušený ekonom a marketingový specialista, Radek byl zkušený novinář v oblastí financí a Hana měla zkušenosti s žurnalistikou pro Hospodářské noviny. Věděli, že existuje mnoho lidí, kteří chtějí investovat své peníze, ale nemají dostatečné znalosti nebo se obávají rizik spojených s investováním. Založit si firmu a úspěšně podnikat není cílem každého zaměstnance, proto se rozhodli vzdělávat a inspirovat ostatní.

Rozhodli se využít své zkušenosti a znalosti a založit online magazín, který by poskytoval kvalitní a nezávislé informace o investování, ekonomice a podnikání. Tím by pomohli lidem, kteří chtějí investovat, ale cítí se nejistí, aby se rozhodli a investovali své peníze s většími znalostmi a sebejistotou.

Začali pracovat na svém projektu a během několika měsíců vytvořili Investnews.cz, online magazín, který nabízí nezávislé a kvalitní informace o investování, ekonomice a podnikání. Zahrnovala různé rubriky, jako jsou akcie, investiční fondy, nemovitosti, kryptoměny a další.

Investnews.cz si získal rychle popularitu a mnoho lidí si oblíbilo kvalitní a přesné informace, které poskytoval. Získal si také pozornost několika investičních společností a finančních institucí, které začaly nabízet spolupráci.

Během následujících let se Investnews.cz stal oblíbeným magazínem, který je zaměřený na investování, ekonomiku a podnikání v České republice. Tomáš, Radek a Vávra pracovali tvrdě na tom, aby poskytovali nejlepší možné informace a pomáhali lidem, kteří chtějí investovat, aby se rozhodli a investovali své peníze s většími znalostmi a sebejistotou.

Investnews.cz se také rozrostl a nabízí nyní také podcasty, aby umožnil lidem získávat informace o investování, ekonomice a podnikání na různých platformách.

Investnews.cz se tak stalo inspirací pro mnoho lidí, kteří chtějí investovat své peníze s většími znalostmi a sebejistotou. Díky svému úspěchu a popularitě se stali také důležitým hráčem na trhu informací o investování, ekonomice a podnikání v České republice.

S rostoucím počtem čtenářů a partnerů se Investnews.cz rozhodl rozšířit své portfolio a začít nabízet také online kurzy a konference pro lidi, kteří chtějí se dozvědět více o investování a finančních trzích. Tyto kurzy a konference se setkaly s velkým zájmem a staly se dalším úspěšným projektem Investnews.cz.

Investnews.cz si také udržuje svou nezávislost a důvěryhodnost, což jsou klíčové hodnoty, které jsou pro čtenáře důležité. Snaží se být objektivní a kritický vůči různým finančním produktům a službám, které nabízejí investiční společnosti a finanční instituce.

Investnews.cz se tak stalo důležitým hráčem na trhu informací o investování, ekonomice a podnikání v České republice. Je to díky tvrdé práci a závazku týmu, který se snaží poskytnout nejlepší možné informace pro své čtenáře.

Na začátku roku 2023 byl magazín koupen firmou Digital Place s.r.o., která pokračuje v úspěšném rozvoji se stejným týmem.

Vize do roku 2024:

  • Získat větší počet čtenářů –  je v plánu získávat více čtenářů a zvýšit svou čtenost. Toho chce dosáhnout prostřednictvím různých marketingových aktivit, jako jsou sociální sítě, e-mailový marketing, placená reklama a rozvoji optimalizace webové stránky.
  • Rozšířit nabídku obsahu – chceme nabídnout svým čtenářům nové formy obsahu, jako jsou podcasty, možná založit i vlastní Youtube kanál, aby čtenáři získávali informace o investování, ekonomice a podnikání na různých platformách.
  • Zlepšit uživatelskou zkušenost – chceme zlepšit uživatelskou zkušenost s používáním magazínu a proto připravujeme redesign webové stránky na základě vašich zkušenosti a reakcí. Pro přípravu na nový webdesign používáme i nejlepší marketingové nástroje.
  • Snažit se o co nejvíce objektivitu – chceme být nezávislým a objektivním online magazínem a poskytovat nezaujaté a objektivní informace pro své čtenáře. Chceme se vyvarovat jakýchkoliv projevů politické nebo jiné předpojatosti, která by mohla ohrozit jeho důvěryhodnost.

Redaktorský tým Investnews.cz: