Hledáte jako finanční poradce nové výzvy? Zkuste broker pool!

Stále více se to stává novým trendem. Mnoho finančních poradců opouští klasické poradenské společnosti, které fungují na principu multilevelu. Je to jednoduše z toho důvodu, že svou společnost přerostou. Řada těchto společností se také potýká s tím, že nemá u svých klientů dobré jméno. To samozřejmě kvalitního finančního poradce vždy musí poškozovat. Právě z těchto důvodů se dobří finanční poradci pouštějí do vlastního podnikání. Přesto si ale mohou zachovat určité zázemí.

Získejte volnost

Budovat si vlastní značku je samozřejmě otázkou určité cílevědomosti a schopnosti něčeho dosáhnout. V začátcích to bude vždy obtížné, právě proto lze využít služeb partnerské společnosti, která tady bude vždy pro vás. Takovýmto partnerským společnostem se říká broker pool. Na rozdíl od klasického multilevelu vás zde nikdo nesvazuje pravidly ani smlouvami. Můžete mít vlastní klienty, které si můžete kdykoliv převést jinam. Můžete nabízet produkty, které nabízet skutečně chcete. A je toho ještě mnohem více, co vám dá tolik potřebnou volnost.

Běžte si vždy za svým cílem

Klíčem k tomu, abyste byli úspěšní, jsou každopádně vaše manažerské schopnosti. Nejste už totiž zkrátka zaměstnancem, nestojí nad vámi žádná pevná ruka a vše si musíte dirigovat sami. K tomu je samozřejmě potřeba dostatek pevné vůle. Musíte být silnou osobností, která si jde za svým cílem. Vhodné osobnostní charakteristiky jsou:

  • Organizovanost
  • Cílevědomost
  • Nezávislost

Tyto všechny osobnostní charakteristiky spojuje jedna věc. Tou je vaše vysoká vnitřní motivace. Tedy touha něčeho dosáhnout a něco změnit. Touha rozhodovat o své kariéře a potažmo životě sami za sebe, aniž by vás do toho musel někdo nutit. V brokerpoolu se přitom můžete spolehnout na to, že vždy budete mít v zádech tuto servisní organizaci, jakožto svého partnera.

Tomáš Výborný

Tomáš Výborný

Redaktor Ing. Tomáš Výborný - věk 38 let. Copywriter na volné noze se specializací na aktuální články v kategoriích jako finance, podnikání a bydlení.