Nové kryptoměny, do kterých je možné investovat 

I když to na trhu s kryptoměnami rapidně pokulhává, člověk jim chce pořád dávat šance. Za zvážení stojí však kromě tradičních a známých kryptoměn ty nové, méně známé, jež ještě čekají na svou chvilku slávy. Pokud se dlouhodobě pohybujete v tomto světě, možná jste je už zaregistrovali. Jestliže jste o nich zatím neslyšeli, pojďme se s novinkami seznámit.  

Token D2T 

Mezi novinky na kryptoměnovém trhu patří token D2T, který je nativním tokenem platformy Dash 2 Trade. Zabývá se hlavně kryptoanalýzou a jedná se o zbrusu nový a jedinečný projekt pomáhající investorůmpři jejich rozhodování, které se kryptoměn týká.  

Obsahuje skutečně nejdůležitější nejen funkce, ale také metriky, jež každý investor ke koupi kryptoměn potřebuje. Právě tento projekt má svou vlastní stejnojmennou kryptoměnu, která naláká řadu investorů a upoutává jejich zájem a pozornost. Je nyní jen otázkou času, kdy začnou s aktivním prodejem.  

Token FGHT 

Čekali jste na to, že dojde ke zcela novému kroku k vydělávání kryptoměn z FightOutu? Pak jste se konečně dočkali. Nový projekt začíná odměňovat všechny své uživatele za každodenní aktivitu, i když se nyní nachází teprve ve své metaverzi.  

Cílem tohoto projektu je především motivovat uživatele, aby se nebáli investovat. Každý z nich bude mít svého avatara, který se bude měnit dle jejich skutečné fyzické kondice, techniky nebo síly. Jinými slovy se tento virtuální svět bude protkávat s realitou.  

Token bude možné koupit v předprodeji a jeho cena se bude následně navyšovat. Není zde však žádní minimální ani maximální částka pro nákup tokenů.  

Token CCHG 

Za zmínku stojí také nativní token CCHG, který je produktem platformy C+Charge. Ta nabízí takzvané platby peer-to-peer a její součástí jsou také odměny řidičům, jež si nabíjejí elektromobily. Cílem je hlavně přilákat nové kupce automobilů, čímž se finanční odměna za snížení uhlíkové stopy bude navyšovat.  

Jedná se tedy opět o něco trochu jiného, než co jsme znali doposud. 

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.