Filmový Rocky prodává svou nemovitost

Bydlet jako celebrita – sen nejednoho člověka. Pokud si i vy přejete něco podobného, nabízí se otázka, jak toho dosáhnout? Jednou z možností je koupit si dům nějaké hollywoodské hvězdy. A že se jich v současné době prodává! Vezměme si třeba filmového Rockyho – Sylvester Stallone se rozhodl dát do nabídky své sídlo nacházející se v Beverly Park. I když si za něj celkem zaplatíte, je to výjimečná koupě, kterou vám leckdo bude závidět.  

Dům za více jak čtyři miliardy korun 

Sylvester Stallone patří bezesporu k ikonám hollywoodských hvězd. Za sebou má několik velkých i menších rolí, do povědomí se však zapsal jako muž s obrovskými svaly, který na sobě dokázal dlouhá léta pracovat.  

Co se týče jeho prodávaného sídla, jedná se o jedinečný komplex, který vám bude prvního majitele domu neustále připomínat. Přece jenom prakticky všude visí jeho vlastní podobizny. Ty vyjdou společně s celým pozemkem rovnajícímu se 1,4 hektarům na více jak dvě miliardy korun.  

Proč herec své sídlo prodává? 

Stejně jako když se prodává jiná nemovitost, i nyní se nabízí otázka, proč k prodeji vlastně vůbec dochází. Přece jenom je to sídlo krásné, plné jeho podobizen a jistě i vzpomínek. Tím hlavním důvodem prodeje je stěhování herce na východní pobřeží Spojených států. Do tohoto kraje se stěhuje i se svou ženou a toto sídlo už nebude nikým obývané.  

Navíc si filmový Rocky na Floridě koupil jiný příbytek, kde se svou ženou budou nyní trávit svůj čas, tak proč držet tolik nemovitostí v rukou jen pro sebe, že? 

Jak dům vypadá uvnitř? 

Zatím bylo zmíněno, že se uvnitř nachází celá spousta jeho podobizen. A je to opravdu tak. Kromě nich se však v domě nachází rovnou osm ložnic a dvanáct koupelen, také domácí kino a samozřejmě posilovna. Vedle těchto místností nemovitost tvoří i kuřácký salonek. 

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.