Kde levně nakoupíme dárky, abychom nepřišli na mizinu?

Prosinec se nese ve znamení vánočních svátků. Na tyto svátky se připravujeme většinou poměrně dlouhou dobu, a to jak psychicky, tak samozřejmě i finančně. Nejen, že se jedná o poměrně emotivní svátky, ale taky utrácíme hromadu peněz za dárky, kterými chceme obšťastnit své nejbližší. Jenže dárky jsou rok co rok dražší, proto bychom mohli raději uvažovat o levnějším nakupování, které nás nepřivede na mizinu. Jenže kde takové levné dárky nakupovat?

Pokud už nyní nakupujete vánoční dárky, děláte dobře. Přece jenom se vyhnete tomu obrovskému návalu v obchodních domech, vyhnete se taky těch neskutečně dlouhým frontám v obchodech a samozřejmě se vám ani nestane, že byste v obchodech nyní nenašli to, co by se vám líbilo.

Jestli tedy chcete letos nakoupit nejen včas, ale taky i poměrně levně, měli byste se obrátit na následující obchody, v nichž si nakoupíte vážně za minimum peněz!

• Primark

Jistě znáte obchod Primark, který je oblíbený hlavně u žen, protože přece jenom se zde nakupuje oblečení, a to za zlomek ceny. Levně zde koupíte hlavně základní kousky do šatníku, mezi něž se řadí klasická jednobarevná trička, džíny, spodní prádlo nebo hlavně doplňky či kabelky. Kromě toho zde však koupíte i něco pro děti a do domácnosti, protože se to tu hemží zajímavými bytovými doplňky.

Na Vánoce zde poměrně levně koupíte hlavně šály, čepice, které jsou pro zimu nutností, a dále samozřejmě taky bižuterii, kterou ocení ženy. Kabelkami nikdy neuděláte krok vedle, stejně jako tehdy, když darujete muži nějaké vkusné tričko či košili.

• Decathlon

Jestliže máte v rodině sportovce, měli byste mu nakoupit nějaké sportovní oblečení. A kde najdete levnější oblečení, než právě v Decathlonu? Zde najdete hromadu funkčního prádla, které se hodí i pro zimní lyžování nebo pro jiné zimní sporty. Samozřejmě zde najdete i sportovní vybavení za příznivé ceny.

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.