OTH a Libor Klapeč nakupuje

Investiční skupina OTH ( Obchodní a technologicky holding  a.s.) vedená Liborem Klapečem vstupuje na technologicky trh, a kupuje společnost na výrobu mobilních aplikaci  APPKEE s.r.o. ( appkee.cz )

Společnost APPKEE má mnohaleté zkušenosti s tvorbou mobilních aplikací pro iOS i Android. ( +350 vystavených mobilních aplikací )

APPKEE představila na trhu produkt formou mobilní aplikace, která je finančně dostupná pro každou restauraci, hotel, firmu, město či obec. Jedná se o revoluci v mobilních aplikací, které byly dříve za desetinásobek ceny, času a vývoj provázely řady komplikací. Nyní jde vše jednoduše a hlavně levně.

V současnosti jsou mobilní aplikace považovány za nejmocnější marketingový nástroj moderní doby. Je sice skvělé mít vytvořenou reprezentativní webovou stránku, ale to už dnes bohužel nestačí. Vytvořit vlastní mobilní aplikaci na míru, na kterou přistoupí uživatelé skrze vyběhnutou “možnost stažení” při návštěvě webu, to je novinka, kterou nemá každá firma.

Chcete tedy image své firmy na vyšší úrovni? Proto je tu firma APPKKE, která ročně vytvoří desítky mobilních aplikací jak pro majitelé iPhonů, tak Androidů.

Jaké jsou výhody mobilních aplikací vytvořených odborníky z APPKEE.CZ

Proč si nechat vytvořit mobilní aplikaci na míru od firmy APPKEE s. r. o.? Důvodů je mnoho. Zejména je zde možnost zasílat PUSH zprávy všem uživatelům kteří mobilní aplikací používají, nebo třeba možnost využít věrnostního programu.

Mobilní aplikace využije všechny funkce chytrého telefonu, navíc se přizpůsobí plně danému přístroji. Skrze mobilní aplikaci mohou přijít uživatelům kupony na zboží, službu nebo na produkt.

K funkcím mobilních aplikací, jež putují z dílny firmy APPKEE, s. r. o., patří také hlásič závad, který předejde nečekaným problémům. K vlastnostem mobilních aplikací patří například to, že aplikace dokáže předat jakoukoli formu vašeho obsahu, nabízí vám možnost natáčet jakýkoli videomateriál podle libosti, využívá všech výhod GPS modulu ve vašem telefonu a vychází z informací z webu.

Mobilní aplikace už nejsou nákladná záležitost

Ať už vlastníte restauraci, penzion nebo cestovní kancelář, nedovolte, aby to všechno skončilo jenom u prezentace webu. Mobilní aplikace nejsou nákladnou záležitostí, odborníci z firmy APPKEE, s. r. o. ji vytvoří dle vašich představ a k vaší spokojenosti. Působí na trhu už řadu let, pyšní se bohatými zkušenostmi a desítkami aplikací, které během roku vytvoří a vyvinou.

Tomáš Výborný

Tomáš Výborný

Redaktor Ing. Tomáš Výborný - věk 38 let. Copywriter na volné noze se specializací na aktuální články v kategoriích jako finance, podnikání a bydlení.