Vytvořte si vícero zdrojů příjmů a staňte se milionářem

Každý člověk touží po bohatství, protože je toho názoru, že právě bohatství je vstupenkou do života volného a svobodného. Ovšem takové bohatství zkrátka nepadne jen tak do klína. Jen pár procent lidí si vsadí a vyhraje miliony, obvykle se to ale takto nestává. V současné době se mnozí lidé chtějí stát milionáři, a tak pracují na tom, aby se jimi stali. Někteří pracují do morku kostí, jiní mají svůj byznys, do něhož vkládají opravdu velké ambice. Pravdou ale je, že se člověk nestane milionářem, pokud bude mít jen jeden zdroj příjmů. Milionářem se stane, pokud těchto příjmů bude více. Vytvořte si proto vícero zdrojů příjmů a buďte tím, kým chcete být.  

Ať už přečtete jakoukoli zajímavou knihu, pokaždé se setkáte s nabádáním, abyste měli vícero zdrojů příjmů. Máme pro vás proto pár tipů, jak na to.  

Vedle zaměstnání podnikejte 

Dnes můžete vedle svého zaměstnání i podnikat. Mějte stálou práci, ale k tomu také živnost, kterou budete provozovat jako vedlejší pracovní činnost. Tou živností může být opravdu cokoli, může to být copywriting nebo to taky může být kreativní činnost. Jen tedy v tomto případě myslete na to, že se o daně musíte starat vy a jenom vy. Žádná účetní ve firmě, ve které pracujete, vám daně neudělá, jelikož budete mít navíc živnost jako vedlejší činnost.  

Investujte 

Kam vložit peníze, aby se zvýhodnily? No přece do určitých investic. Zkrátka a dobře dejte peníze do nějaké investice a pracujte na sobě, po pár letech si jen peníze vyberete a budete se divit, jak tento zdroj příjmů bude bohatý! Dnes se doporučuje vkládat své peníze například do zlata nebo stříbra, ale na ceně roste také umění. Menším zvýhodnění slibují dluhopisy, což je menší investice, ale za to bezpečná investice.  

Mějte vlastní webovou stránku 

Pokud máte webovou stránku, která je navštěvovaná, umístěte na ni reklamní banner. I z reklam vám může putovat na účet slušných pár tisíc korun. 

Radek Vávra

Radek Vávra

Ing. Radek Vávra - specializuje se na finance, ekonomiku a investování, které jsou jeho koníčkem přes 20 let.